برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود 1403

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان نو ورود 1403 تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی مواد و گروه صنایع

جلسه معارفه دانشجویان

این جلسه در روز دوشنبه مورخ 16/7/1403 با حضور مسئولین و اساتید دانشکده برگزار شد. در این جلسه رئیس دانشکده مهندسی مواد و متالورژی ضمن عرض تبریک به دانشجویان، نکاتی در مورد موفقیت، رشد و پیشرفت دانشگاه و شناسایی اهداف و ارزشهای آنان بیان کرد.

آیین نامه آموزشی و معرفی اساتید و دانشکده توسط مدیران گروه مواد و صنایع و معاون آموزشی دانشکده هم بازبینی شد.

در حال حاضر دانشکده مهندسی مواد و گروه صنایع دارای ۲۲ عضو هیات علمی است.  این دانشکده در سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری گرایش های مهندسی مواد ، شناسایی و انتخاب مواد، خوردگی و سرامیک و نیز گروه صنایع در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گرایشهای مهندسی صنایع ، سیستمهای تولید وخدمات و گرایش مدیریت MBA فعالیت دارند.

مسعود کاشانی
تهیه کننده: